"Leven in Aandacht" in Haarlem

“Leven in Aandacht”
De reis naar binnen en genieten in de buitenwereld

Er is een ongelooflijke kracht in ons die we kunnen bundelen, versterken en richten naar de binnenwereld in onszelf om het ware Zijn te kunnen vinden, en die ons fundament kan zijn om een liefdevol gebalanseerd leven te leiden vol compassie en vreugde. Deze kracht is AANDACHT. 

Hoe lang kan jij onafgebroken je aandacht ergens naar toe richten, zonder afgeleid te zijn? Heb je enig idee hoeveel vreugde er komt van het kunnen richten van je aandacht naar datgene wat jij wilt?

In ons samenzijn zullen we ontdekken hoe we op verschillende manier de aandacht kunnen versterken en waarnaar toe we de aandacht kunnen richten, zowel op onze reis naar binnen tijdens meditatie en naar de buitenwereld toe. Leven in aandacht, betekent dat je steeds beter beslissingen kan maken, steeds beter kan meestromen is alles wat er gebeurt en steeds meer vanuit pure liefde (ongehechtheid) kan leven. Waarin je voelt dat je overzicht hebt, en je eigen leven beheerst. Daarom is het de moeite waard om tijd te besteden aan het trainen van de aandacht….Aandacht leidt naar concentratie, concentratie leidt naar meditatie en meditatie leidt naar de meest diepe staat van absorbtie (Samadhi).

De meeste deelnemers maken geen gebruik van Meetup.com, daarom is het gebrek aan RSVPs of het aantal RSVPs geen indicatie voor hoeveel mensen er naar een satsang komen. We gebruiken Meetup.com om meer zichtbaarheid te creeren voor de satsangs.

Datum: 12 Oktober [masked]) 13 Oktober [masked] [masked])
aanmelden: [masked]
website: www.studiohaarlem.nl
Er zijn geen kosten verbonden aan deze satsangs

Join or login to comment.

3 went

People in this
Meetup are also in:

Imagine having a community behind you

Get started Learn more
Rafaël

We just grab a coffee and speak French. Some people have been coming every week for months... it creates a kind of warmth to the group.

Rafaël, started French Conversation Group

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy