Definitief: Lessons Learned voor succesvol Product Ownership

Op dinsdag 17 juni 2014 vindt de eerste bijeenkomst van AgileHubNoord plaats. De locatie is Seats to Meet Groningen http://www.seats2meet.com/locations/570/S2M050_Groningen

Het onderwerp van deze bijeenkomst is "Lessons Learned voor succesvol Product Ownership". Binnen Agile/Scrum vervult de Product Owner een belangrijke rol. Toch zien we in de praktijk vaak dat het uitvoeren van deze rol voor verbetering vatbaar is.

Product Owner / World Café

Om deze kwestie te bespreken vindt er een cafégesprek plaats. In een ongedwongen en gastvrije sfeer van een World Café vinden discussies plaats over het onderwerp van deze avond. Graag zullen we met de aanwezige professionals ervaringen en lessons learned uit de praktijk benoemen, delen én er van leren.

De discussies vinden plaats in kleine groepen waarbij de gastheer het onderwerp behandelt door het stellen van open vragen. In verschillende rondes worden de discussies verrijkt na telkens een korte introductie van de gastheer. De discussies worden door de deelnemers zelf vastgelegd. Ter afsluiting worden ervaringen met de discussies met de hele groep gedeeld. Deze methode is gebaseerd op de veronderstelling dat ieder mens, weliswaar in verschillende mate, beschikt over een dosis kennis en creativiteit.


Facilitator

De avond wordt gefaciliteerd door Erik Klein Nagelvoort. Erik is agile coach en heeft meer dan 15 jaar ervaring met software ontwikkeling in diverse rollen, zoals ontwikkelaar, tester, analist, architect en scrum master. Sinds 2002 is hij een enthousiaste pleitbezorger van Agile principes binnen diverse teams en organisaties. 


Programma:

18:00 Inloop en eenvoudige maaltijd
18:45 Welkom en introductie

19:00 Wereldcafé over Product Ownership

21:00 Afsluiting

Let op: het aantal deelnemers is beperkt.
Het maximum aantal deelnemers is 35.

 

Adres:

Eemsgolaan 9

9727 DW Groningen

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Allison

Meetup has allowed me to meet people I wouldn't have met naturally - they're totally different than me.

Allison, started Women's Adventure Travel

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy