addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Timaffy T.

Location:

Budapest
Hometown: Budapest

Member since:

October 7, 2010

Milyen agilis témák érdekelnek (pl. Scrum, TDD, DDD)?

A megrendelők és a fejlesztők együttműködése, a felhasználók bevonása a folyamatba a kezdetektől a kész termékig, a teszteléssel bezárólag. (Ritka eset, amikor a megrendelő azonos a felhasználóval, és én még kevés példát láttam arra, hogy az agilis fejlesztésnél harmadik félként bevonják a felhasználókat is.)

Megrendeloi, projektvezetoi, rendszertervezoi vagy fejlesztoi nézopont iránt érdeklodsz inkább?

Valamennyi nézőpont érdekel, hiszen a sikeres együttműködés alapja éppen az, hogy képesek vagyunk a másik nézőpontjait is figyelembe venni. Az utóbbi időben azonban a felhasználói szempontok érdekelnek a legjobban, és az, hogyan lehetne minél korábban bevonni őket a fejlesztésbe. A tervezésbe való bevonás, az elkészült részek folyamatos használhatósági tesztelése valódi felhasználók segítségével véleményem szerint anyagilag sokszorosan megtérül.

Inkább a bevezeto jellegu agilis tartalmakra, vagy részletes mélyebb irmeretek megszerzésére torekszel??

Minden olyan információ érdekel, ami segít abban, hogy a felhasználói oldalt képviselve részt vehessek agilis fejlesztésben.

Introduction

Először megrendelői oldalról dolgoztam a szoftverfejlesztésbe­n tanácsadóként. Majd részt vettem termék- és üzletfejlesztésben, tesztelésben, végül a felhasználói szempontok kerültek érdeklődésem fókuszába.


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy