addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Peter K.

Location:

Hoorn
Hometown: Hoorn

Member since:

July 9, 2008

Networks

Welke mondharmonica-speler heeft op jou het meeste invloed gehad?

Ooit begonnen met 'n Don Baker-DVD, dus dat telt zeker als invloed. Nu bezig met lessen van David Barrett. Op 't moment ben ik Mr. Satan's Apprentice aan 't lezen; Adam Gussow is een voorbeeld voor me. Ook Jason Ricci, Charlie McCoy, en James Cotton.

Introduction

Hoi allemaal, Ik ben bassist van huis uit, maar begin toch steeds meer verslingert te raken aan het bespelen van de mondharmonica. Nu ben ik voorzichtig bezig om een bluesharmonica-duo te starten met de zanger/gitarist van mijn vorige band.

What Peter K. is saying about this Meetup Group

Doe wat podium ervaring op (laagdrempelig), en luister en geniet van het harmonicaspel van anderen. Je steekt er allicht wat van op!


Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy