addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Android meetup - Appdemo(s)

Hej,

Årets första Android-meetup går av stapeln måndagen den 25:e februari klockan 18.00. Denna kväll är tillägnad app-demos och feedback.

Lars Celander kommer inleda mötet med en presentation av sin app Yachtracer för kappsegling och Race Management (http://www.raserbaden.com/). Han kommer prata om den Android-baserade klienten (som sitter i varje båt) och om systemet som helhet, olika design-avvägningar etc.

Det finns fortfarande möjlighet för fler presentationer/demos denna kväll så för dig som vill visa något du gjort, se detta som en stor möjlighet att få feedback och goda råd och kontakta oss för en 'slot'.

/Magnus, Hamid & Jörgen

 

 

Join or login to comment.

 • JeanPierre C.

  any app deveoper willing to team-up and start a new venture related to sustainability?

  May 14, 2013

 • Mattias W.

  Projekt i Finland med kort varsel.

  February 24, 2013

 • Daniel A.

  I will work.

  February 24, 2013

 • sadi k.

  :)

  February 21, 2013

 • André L.

  There's a clash with scrum beers. Argh

  February 19, 2013

 • Magnus Å.

  @Mikael - vi filmade presentationen på förra mötet, men tyvärr var det lite strul med tekniken och resultatfilmen blev i för dålig kvalitét (flimmer etc) för att lägga upp. Men om det är okej för presentatörerna kan vi göra ett nytt försök denna gång, (men det är såklart frivilligt).

  February 3, 2013

 • Mikael L.

  Tusan oxå. Jag är i Tunisen den veckan. Hade gärna kommit annars. Hur går det med att filma och lägga upp mötena på YouTube eller liknande?

  January 29, 2013

 • Lars C.

  Kommer givetvis.

  January 29, 2013

17 went

Our Sponsors

 • SolidBeans

  Solidbeans betalar för lokal och tilltugg på våra möten.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy