addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Verhoog je zakelijke productiviteit (Opening WORK week)

BESTEL EEN TICKET HIERappril.nl/events/opening-work/

Niet langer zitten we eenzaam in kantoortuinen en op zoldertjes. We werken samen met de hele wereld, delen informatie, werken realtime in dezelfde documenten, houden ons groeiend netwerk aan contacten bij op diverse netwerksites. Appril laat zien hoe je slimmer en efficiënter kunt werken met apps. Hoe maken ze ons werkende leven makkelijker? Cor Hospes vertelt ons wat werkt én wat niet werkt. Specialisten van T-Mobile en ABN AMRO laten ons zien hoe zij het werken makkelijker hebben gemaakt. En Peter van Loevezijn, auteur van het boek ‘Je iPad als mobiel kantoor’ toont nieuwe apps zien waarmee jij je laptop (of notitieblokken) definitief inruilt voor je iPad.

Moderator Krispijn Plettenburg zorgt voor een levendige discussie tussen specialisten en publiek.

13:30 - Professioneel ontknoper Cor Hospes geeft antwoord op de vraag wat apps kunnen betekenen voor een organisatie – en waarom het soms beter is geen app te (laten) bouwen.

14:15 - Kijkje in de keuken: praktijkverhalen van succesvolle interne apps

14:45 - Ruud Huigsloot van T-Mobile hoe hun klantenservice efficienter werkt dankzij hun eigen app. Medewerkers kunnen nu overal klachten invoeren van klanten. Werkt dit voor medewerkers van T-Mobile? En hoe zijn zij omgegaan met beveiligingsissues?

15:15 - Jaap Cuperus van ABN AMRO toont de nieuwe ZZP assistent. Een handige app waarmee zelfstandigen hun complete administratie kunnen doen. Heeft ABN AMRO het werken écht makkelijker gemaakt? Wat kunnen andere bedrijven leren van ABN AMRO?

15:45 koffiepauze

16:15 je iPad als mobiel kantoor. Auteur Peter van Loevezijn legt uit hoe iedere manager tijd kan besparen met een iPad. ”Momenteel zijn er meer dan een miljoen tablets in Nederland, waarvan[masked] iPads. Dat is een verdubbeling van het aantal in een jaar. Na het grote succes in de privésfeer schaffen nu ook steeds meer professionals en managers de iPad aan, met het doel hun werk slimmer, efficiënter, mobieler en zoveel mogelijk papierloos uit te voeren. Maar in de praktijk blijkt dat daar weinig van terechtkomt, omdat zakelijke gebruikers eigenlijk niet weten hoe ze de iPad optimaal kunnen gebruiken.”


17:00 netwerken met borrel tot 19:00 uur

Join or login to comment.

25 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy