addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Apps voor het MKB: trend of toekomst?

NB: KAARTVERKOOP ALLEEN VIA: appril.nl/events/apps-voor-het-mkb/

>> Deze meetup is vol!
Alleen toegang als je hebt gereserveerd via onze website.

 

appril, ORAM en MKB Amsterdam nodigen ondernemers uit het MKB uit voor een ochtend over apps en een netwerklunch. Veel bedrijven hebben tegenwoordig een eigen app en nog veel meer MKB-bedrijven willen er graag een. Wat zijn goede toepassingen voor een app? Wat zijn de technische mogelijkheden? Wat zijn de kosten? Na deze bijeenkomst weet je alles wat je wilt weten over apps.

Wil je graag een app voor jouw bedrijf? Dit is je kans! Tijdens deze bijeenkomst gaan we live een app maken. Stuur een berichtje naar host Bianca Anastacia met jouw bedrijfsnaam en wie weet heb jij na 18 april een gratis werkende app!

Om er zeker van te zijn dat we echt alle vragen kunnen beantwoorden, zouden we het op prijs stellen als jullie van te voren vragen naar ons sturen. Stuur je een vraag over apps die je graag terug wilt zien op deze MKB–ochtend? Stuur een berichtje naar [masked] ook als je je eigen app in de app gallery wilt zien op deze ochtend.

09:30 inloop met koffie en thee

09:50 Kort welkomswoord van appril door host Bianca Anastacia

10:00 Een app ‘from scratch’ laten bouwen Boudewijn Broekhuijse, MasterChef van Appsalad, vertelt aan de hand van verschillende MKB-cases alles over het bouwen van een eigen app. Welke technieken zijn er? En wat zijn de kosten?

10.30 Je eigen app zelf maken Siebrand Dijkstra, CEO van Appmachine, laat zien hoe je helemaal zelf een app kunt maken. Tijdens deze presentatie gaan we live een app maken voor een bedrijf. Wil jij een gratis app voor jouw bedrijf? Stuur een bericht met je bedrijfsnaam naar [masked]

11:00 Apps voor je medewerkers Pieter Verbruggen, oprichter van SR//Expenses is specialist op gebied van apps die het werken binnen je bedrijf makkelijker maken.

11:30 Vragen uit de zaal

12:00-13:00 Lunch

Join or login to comment.

 • Miss a.

  Gefeliciteerd!

  April 17, 2013

 • Adriaan

  Aha, toch gelukt om een plek te bemachtigen.

  1 · April 17, 2013

 • Adriaan

  Graag zou ik een openstaande plaats innemen, als er zich nog meer mensen afmelden.

  April 17, 2013

 • Eelco K.

  Helaas, moet afzeggen..

  April 10, 2013

 • Miss a.

  Deze sessie Zit propvol! Ik ben benieuwd!

  March 31, 2013

15 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy