addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

De impact van apps op werkprocessen

Dit event is gratis. In verband met het beperkte aantal plekken, heb je wel een kaartje nodig.

Hoe apps onze bedrijfsvoering veranderen

Apps (op mobiele devices) bestaan al lang. De Wegenwacht gebruikt ze, de pakjesbezorger gebruikt ze, de bediening in een restaurant gebruikt ze. Al jaren! Smartphones en tablets verlagen de drempel om apps bij andere werkzaamheden te gebruiken, vooral ambulante.

Bijdragen aan andere werkprocessen

Mits goed ingepast, zullen apps werkprocessen significant veranderen, inclusief de ketens waarin organisaties samenwerken. De combinatie van apps, ketenintegratie en ketenneutrale systemen is het nieuwe strijdperk: effectiviteit voorop, de klant centraal en veel meer doen voor hetzelfde geld. Niet een productiviteitsverbetering van een paar procent, nee, factoren verbetering…

Bij dit event wordt aan de hand van praktijksituaties de impact van apps en mobiele devices op werkprocessen toegelicht. Van belang voor corporaties en bouwbedrijven, de zorg, industriële ondernemingen, de energiesector. Kortom, de praktijk van een dwarsdoorsnede van organisaties die baat hebben bij technologie die hun werkprocessen significant effectiever maakt.

Programma:

13.30 Inleiding door John Grüter, Digital Knowledge.

Primaire processen zijn in toenemende mate gestroomlijnd en geautomatiseerd van bron tot eindgebruiker. Ook de secundaire – lees: administratieve – processen gaan op de schop. Blijft de backoffice bestaan? En: heeft u een Real Time Business?

14.00 De Wegenwacht gaat Digitaal, door Piet Koreman, ANWB, Projectleider WWi. Storingsmelding, schade- en reparatieafhandeling: ANWB vernieuwt het hele proces van callcentre tot gestrande automobilst. WWi is de naam van het project en Piet Koreman vertelt over het redesign van het proces, de invoering die nu gaande is en de impact op de organisatie.


14.30 ED Controls, een geïntegreerde app op iPad voor bouw en onderhoud (bouwbedrijven, corporaties), door Michiel Otterloo, directeur, Interactive Blueprints. De mooiste app ooit gemaakt, volgens gastheer John Grüter. ED Controls maakt planning & control visueel inzichtelijk en reduceert de kans op fouten en op dubbel werk.

15.00 PAUZE

15.30 Remote diagnostics & support van industriële (las)robots & productiemachines, door Barthild Heutink, Technical Coordinator Controls Department, AWL Techniek. Diagnose op afstand voor de uiterst complexe en kapitaalintensieve machines die AWL over de hele wereld bij hun klanten plaatst en onderhoudt.

16.00 SAMENVATTING en DISCUSSIE

Meer info en aanmelden: http://www.appril.nl/events/apps-werkprocessen/

 

Join or login to comment.

  • Paulus M.

    Interessante voorbeelden, goede vragen uit publiek.

    April 19, 2013

  • Eelco K.

    Exciting stuff for disruptive and conventional innovators

    1 · April 18, 2013

18 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy