addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Opening appril 2014 Amsterdam

>> Let op RSVP via de website van appril

Op dinsdag 1 april 2014 is het feest, dan openen we met z’n allen voor het derde opeenvolgende jaar het appril festival. Dit doen wij in Amsterdam, onze thuisbasis, in de nieuwe creatieve hotspot Old School Amsterdam.

Opening festival appril in Amsterdam

Daan Witteveen gaat ons meer vertellen over het groeiend belang van de sectoren technologie, media en telecommunicatie. En hoe IT onderdeel wordt van ons leven en bedrijven. Bitonic wil de eerste bitcoin bank worden in Nederland! De aanvraag bij de Nederlandse bank is al ingediend. Daan Kleiman vertelt ons meer over dit ambiteuze plan. Edial Dekker is de oprichter van Gidsy, en hij weet alle ins-en-outs omtrent mobile strategy. Tijdens de opening van appril deelt hij al zijn ervaringen met ons.

Kom netwerken met andere mensen uit de app industrie

Op festival appril komen allerlei mensen uit de app industrie. Wil jij je netwerk uitbreiden binnen de app industrie in Nederland? Kennis opdoen op gebied van apps en mobiel internet? Of gewoon lekker achterover leunen en inspiratie opdoen? Kom dan naar de opening van appril!

>> Let op RSVP via de website van appril

Sluit je aan bij het diner?

Voor de opening om 20:00 uur, bieden we iedereen de mogelijkheid om een hapje te komen eten en een drankje te komen drinken bij het Old School Restaurant. Omdat het feest is! Om 18:00 uur gaan we aan tafel, voor 20 euro krijg je een hoofdgerecht, bijgerecht en een drankje. De gerechten worden gemaakt met seizoensproducten.

Genieten wordt het sowieso! Kom je van ver en wil je nog een hapje eten voor de opening? Ben je benieuwd naar de leden van team appril? Wil je gewoon een gezellig praatje maken met verschillende mensen? Heb je altijd al willen weten hoe een developer, designer, marketeer, blogger, gamebouwer of architect te werk gaat? Kom dan aan tafel en eet gezellig een hapje mee!

Na het diner zal de founder van Jacqueline de Gruijter a.k.a. miss appril iedereen verwelkomen. Er zullen een aantal sprekers aan het woord komen, waaronder Daan Witteveen, Daan Kleiman en Edial Dekker. De avond sluiten wij af met een gezellige netwerkborrel!

>> Let op RSVP via de website van appril

Programma

18:00 tot 19:30 uur
Openingsdiner in Old School Restaurant

20:00 tot 22:00 uur
Opening Festival Appril 2014

• Daan Witteveen
• Daan Kleiman
• Edial Dekker

Vanaf 22:00 uur
Na de presentaties is er een gezellige netwerkborrel.
Je ontvangt van ons twee gratis drankjes!

Kaarten voor de opening kosten 37.50 Euro incl 2 gratis drankjes. 
Voor het diner (voorgerecht, hoofdgerecht, drankjes) betaal je 20 Euro extra. 

>> Let op RSVP via de website van appril


Join or login to comment.

 • frederique

  Veel belovend voor de volgende 100+ events deze maand!

  April 2, 2014

 • A former member
  A former member

  Great

  April 2, 2014

 • Carlijn B.

  5 stars for Gidsy uitleg!

  April 2, 2014

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy