SATURDAY February 9, 2013:
“The Light-Cycle of Venus”
Rooted in the most ancient skywatching traditions and rendered for our modern times, the 13 Venus Phases represent the higher octave of our inner feminine. They speak directly to our Feminine Dharma, or what our most treasured feminine qualities have to contribute to a healed and enriched world. In this workshop, you’ll learn how the celestial reality of Venus – factors which are largely ignored by nearly all extant astrology techniques such as latitude, speed and visibility – greatly expands and deepens our delineation of her on on any horoscope. With this new grounded sky view, we’ll then explore how to synthesize her sky meanings into a horoscopic delineation that can reach much further in scope and dimension. Throughout this workshop, there will be a theme of our renewed Feminine Self (men and women) will also be explored in these truly remarkable times we are co-creating together.
Adam’s Venus book: The Light of Venus: Embracing Your Deeper Feminine, Empowering Our Shared Future (Soulsign Publishing, 2012)
Both books will be available at both events. They are also available online at
www.Amazon.com and www.SoulsignPublishing.com
Adam Gainsburg is an author, teacher and consulting astrologer. His work illuminates the sentient interface of astrology and astronomy through direct experience. His books include The Soul’s Desire for Wholeness and the popular Chiron: The Wisdom of a Deeply Open Heart. Adam hosts a monthly podcast on the synodic cycles of Venus and Mars and offers advanced classes on many topics. His next book, The Light of Venus, premieres at UAC and presents a comprehensive delineation of each of the 13 synodic Phases of Venus. Adam is also the creator of the Sky Engine software and a line of astrological vibrational essences.
South Florida Astrological Association…
Holds meetings two days a month featuring top icons in our industry, eight months a year..
Our social club is open to the general public and Astrology enthusiasts alike. We meet on Thursday or Friday nights (Evening Lectures) depending on the guest speaker’s schedule in town. Then always on the following Saturday all day (Workshops)
Meetings will be held the first week of the month as long as it doesn’t interfere with a holiday. If so then the meetings will be held the Second Week of the month.
Hilton Fort Lauderdale Airport
1870 Griffin Road, Fort Lauderdale,
Florida United States[masked]
Evening lectures are usually held downstairs
in the Brigiantine meeting room next to the Restaurant.
(If not up stairs in the Workshop rooms)
All day Workshops are usually held upstairs
in either the Morgan or the Viking meeting rooms.
(Above the Bar area)
Always check the information screens in the hotel for the latest information!
Evening Lecture -
7:00 to 7:30 pm – Sign in & Socialize (30 min)
7:30 to 8:15 pm – PART ONE (45 min)
8:15 to 8:45 pm – Break, Raffle, Sat Intro (30 min)
8:45 to 9:30 pm – PART TWO (45 min)
Saturday Work Shop -
10:30 to 11:00 am – Sign in & Socialize (30 min)
11:00 to 12:30 pm – PART ONE (90 min)
12:30 to 2:00 pm – Lunch Break (90 min)
2:00 to 3:30 pm – PART TWO (90 min)
3:30 to 4:00 pm – Break, Raffle, News (30 min)
4:00 to 5:30 pm – PART THREE (90 min)