"wat" explained, WebSockets og ES6 Destructuring

Det er klart for BartJS' 3. meetup. Denne skjer samme plass som forrige gang; Norges Kreative Høyskole i sentrum. 

Vi har enda ikke spikret en lyntale om ECMAScript 6, så om du er interessert i å snakke om f.eks arrows, proxies, klasser, template strings eller lignende, er det bare til å ta kontakt så fikser vi det. 


wat explained v/Péter Gombos

Wat er en lightning talk som prøver å belyse sider av JavaScript som er litt merkelige. ‘wat, explained.’ vil forklare hvorfor denne merkelige oppførselen er forventet, og hvorfor du ikke bare skal anta ting i JavaScript.


WebSockets og Real-Time Web v/Kim Joar Bekkelund

Lenge har løsningen for å hente data fra en tjener vært å spørre etter den med bruk av AJAX. Nå i moderne tider, derimot, har vi WebSockets som kan tillate tjenere å pushe informasjon til klienter uten at de spør eksplisitt om det. I denne presentasjonen vil det bli teknologien back WebSockets bli gjennomgått og vi vil se hvordan arkitekturen burde omstilles for å bruke teknologien på best måte. Vi vil også etablere hvor klart WebSockets er til å ta i bruk i produksjon. Lovnader om live demo er gitt!


ECMAScript 6 lyntale: Destructuring v/Mikael Brevik

Vi går igjennom destructuring i ES6. Originalt et forslag tilbake fra ES4, men endelig er det her. Basert på et mønster kan vi hente ut verdier fra en vilkårlig plass i f.eks lister, matriser eller objekter. Vi går igjennom forskjellige eksempler på hvordan dette kan bli brukt.


Som alltid. Planlegging av Meetupen kan sees her: https://github.com/BartJS/meetups/issues/3

Join or login to comment.

 • Mikael B.

  Slides / info om den gjennomførte meetupen finnes på README-en her:
  https://github.com/bartjs/meetup...­

  April 4

 • Mikael B.

  Det blir muligheter for å gå videre til Naboen etter Meetup-en, der vi kan diskutere både wat, wow og amazing om vi ønsker det.

  Det blir ikke reservert noe plass da det er veldig vanskelig å vite antall som blir med, men håper så mange som mulig blir med!

  April 1

 • Brian C.

  Will this meetup be host in English in some chance :P

  March 20

  • Mikael B.

   I'm sorry, it seems like this Meetup won't be held in English. I will explicitly state if future meetups are on English. Making it easier to keep track, if that works for you?

   March 24

  • Brian C.

   Thanks. I think I can live with that :P

   1 · March 24

 • Mikael B.

  Vi har endret denne til 3. april fremfor 2. april. Blant annet for å ikke krasje med meetupen til Grensesnittet. Håper dette ikke ødelegger for dere som alt er påmeldt.

  March 22

Our Sponsors

 • BEKK

  Lokale og mat

People in this
Meetup are also in:

Create your own Meetup Group

Get started Learn more
Katie

I'm surpris ed by the level of growth I've seen since becoming an organizer, it's given me more confidence in my abilities.

Katie, started NYC ICO

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy