addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Behavior Design AMS Message Board › Final details Behavior Design AMS meetup

Final details Behavior Design AMS meetup

Dennis van S.
user 9252240
Den Haag, NL
Goedemorgen Behavior Design enthusiasts,
Morgen vindt onze eerste Behavior Design AMS meetup plaats. Mikael Berryman (IKEA), Hayley Hung (TU Delft) en Erik Daamen (PAM) hebben drie inspirerende verhalen voor jullie klaar staan.
Volle zaal
We zijn uitverkocht! Mocht je nog iemand weten die wil komen, laat het dan even weten aan dennis@wearesomehow.com. Ook als je last minute niet kan komen, dan zouden we een bericht aan Dennis op prijs stellen. Zo hoeven we mensen die nog willen komen niet onnodig teleur te stellen.
Praktische details

  • Je bent vanaf 15u30 welkom. Om 16u00 starten we met de eerste spreker
  • Het kantoor van info.nl zit aan de Sint Antoniebreestraat 16 in Amsterdam (vlakbij Nieuwmarkt) en is goed bereikbaar met de fiets en openbaar vervoer.
  • Kom je toch met de auto dan kan je deze het beste kwijt in de parkeergarage aan het Waterlooplein (Valkenburgerstraat 238). Het is +/- 8 minuten lopen vanaf daar.
  • Om 17u45 ronden we het geheel af met een drankje en hapje

Tot morgen!
Iskander Smit (info.nl/labs­), Marco van Heerde,
Wilbert Baan, Dennis van Steijn (
Somehow)­
Powered by mvnForum

Our Sponsors

  • Info.nl

    Info.nl en Somehow organiseren samen de behavior design meetup.

  • Somehow

    Somehow en Info.nl organiseren samen de behavior design meetup.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy