addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Bergen WordPress Message Board › Organisering

Organisering

A former member
Post #: 1
Etter oppstartsmøtet ble noen av oss sittende igjen og snakke om ulike former for organisering og her kommer litt oppsummering. Basert på innspill om hvordan BLUG har gjort ting, så høres dette ut som gode erfaringer å følge.

Gjørokrati – at gruppen organiseres utifra prinsippet om at den som gjør noe bestemmer. En gruppe som dette trenger ikke noe mer formell organisering med medlemskap eller styre. Det er fritt fram for å ta initiativ til aktivitet.

Økonomi – at gruppen ikke skal ha en økonomi. Det skal ikke koste noe å være medlem i gruppen eller å delta på en meetup. Og dersom det blir utgifter på noe, så kan man finne andre måter å ordne det på, f.eks. ved at de betales direkte av en sponsor eller lignende. Det er mye formaliteter som må til i det man skal få eller bruke kroner, så det enkleste for å slippe bruke tid på det, er å holde penger utenfor gruppen og meetup'ene.
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy