Bitcoin 101 - Bitcoin Kezdőknek - Bitcoin for Beginners

(SCROLL DOWN FOR ENGLISH)

Bitcoin kezdőknek! - vagyis mindenkinek, aki kíváncsi, legyen fiatal vagy idős, különösen, ha még nem is érti igazán, mi az a Bitcoin.

Gyere el a HQ Caféba, hogy elsőkézből tanulhass tapasztalt Bitcoin-rajongóktól arról, hogy mit nyújthat ez az új technológia neked, a családodnak, sőt az egész világnak!

Gyere el, ha érdekel a Bitcoin, de eddig nem volt elég bátorságod, hogy egyedül tedd meg az első lépéseket, létrehozd az első Bitcoin tárcádat, megvedd az első bitjeidet vagy elkölts néhányat mondjuk egy pohár italra.

Gyere akkor is, ha szeretnéd, ha az üzleted Bitcoin elfogadóhellyé válna, ha szeretnél vele kereskedni, vagy egyszerűen csak az érdekel, hogyan tárolhatod biztonságosan offline, hogy később felhasználhasd.

A hétfői Drinkup egy informális találkozó sorozat azok számára, akik szívesen megosztanák másokkal a Bitcoinnal kapcsolatos ötleteiket és tapasztalataikat, miközben segítenek minden érdeklődőnek, hogy képbe kerüljenek a Bitcoin használatának alapjaival.


::::::::


Bitcoin 101 - for all the curious, young and old who may not even know what Bitcoin is.

Come to HQ Café to learn first hand from experienced enthusiasts, what this new technology has to offer you, your family...the world!

Come if you're interested in Bitcoin but never dared to take the first step alone and create your first wallet, buy your first bits or spend them on drinks.

Furthermore, If you want to accept Bitcoin in your cafe, trade it or simply hold it securely offline for later use - this meetup is for you.

The Monday Drinkup is a loosely organized series of meetup for those interested in sharing ideas, and stories about Bitcoin while helping anyone interested about some of the Basics of understanding and using Bitcoin today.

Join or login to comment.

 • Joe

  Tobben voltunk mint akik itt jelentettek... nem sokkal, de tobben! ;)

  October 19

 • Joe

  We had a crazy chat about everything NEW in the Alt-coin world! Came to the conclusion that PoS is Good, and PoW wastes a ton of energy, and we don't really get why it is so necessary!

  Otherwise, our new member, Balazs, was most welcome!

  October 13

 • Szalma B.

  Sziasztok, Én valószínűleg 17:30 körül érkezem!

  October 13

4 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

You don't have to be an expert to start your own Meetup Group

Get started Learn more
Katie

I'm surprised by the level of growth I've seen since becoming an organizer, it's given me more confidence in my abilities.

Katie, started NYC ICO

Start your Meetup today

Act now and get 50% off.
Until February 1.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy