addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

GRATIS FOREDRAG: Giv slip på stress og nyd hverdagen.

  • Nov 22, 2012 · 6:00 PM
  • This location is shown only to members

GRATIS FOREDRAG:

Meditation i hverdagen - Giv slip på stress og nyd hverdagen.

Meditation i hverdag (DK)

Meget af den stress og de spændinger vi oplever i vores hverdag opstår i vores sind. Mange af vores problemer, herunder dårligt helbred, er forårsaget eller bliver forværret af denne stress. Ved blot at lave åndedrætsmeditation i 10-15 minutter om dagen, vil du blive i stand til at reducere denne stress markant.

På dette kursus vil du netop lære de grundlæggende åndedrætsmeditationer, som du kan bruge i dagligdagen til at minimere dit stressniveau og styrke din indre ro.


Om Meditation i hverdagen

Kurset er egnet til både begyndere og erfarne. Undervisningen giver en praktisk introduktion til meditation og råd til, hvordan meditation kan hjælpe dig til at blive mere fredfyldt og fokuseret i din dagligdag.

Hver aften har et emne, som du får mulighed for at diskutere i mindre grupper, samtidig med at du også vil lære hvordan du kan omsætte emnet til praksis i din hverdag. Efter undervisningen er du velkommen til at blive og nyde en let forfriskning.


Priser

Kurset varer fire uger med start d. 22 november. Du er velkommen til at tilmelde dig til alle fire undervisningsgange, eller du kan bare ’droppe ind’ til dem du har mulighed for. Foredraget d. 22. november er gratis.

Hvis du tilmelder dig til hele kurset er prisen 250kr, hvilket betyder at du sparer 230 kr. ’Drop ind’ versionen koster 120kr. per undervisningsgang. Hvis du har et center abonnementskort er entréen gratis til hele kurset. Sådan et abonnementskort kan erhverves for 500 kr per måned og giver gratis adgang til alle vores kurser og arrangementer.

Join or login to comment.

4 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy