André M. B.
bonski
Oslo, NO
Post #: 3
Hei igjen.

Jeg prøver å være "flink" og kjøre testdrevet utvikling på iOS prosjektet jeg er på nå. Etter å ha jobbet med Rails prosjekter en stund nå så har jeg kanskje blitt litt bortskjemt i forhold til utvalg av rammeverk og elegansen i mange av disse. Dette gjør at jeg ønsker meg noe mer en hva OCUnit tilbyr. Jeg har i javaprosjekter benyttet Hamcrest med hell, og har sett at det finnes en Obj-C port av dette. Hamcrest gjør assertions mye mer leselige og forståelige enn de vanlige assert metodene.

Jeg fant også et BDD rammeverk (Kiwi) som så interessant ut etter ha brukt RSpec den senere tiden. Er det noen av dere som har erfaring med noen av disse to eller evt andre rammeverk?

https://github.com/al...­
Audun K.
user 12243928
Oslo, NO
Post #: 1
Jeg har kun benyttet det innebyggede rammeverket for unit-testing, men er uten tvil åpen for å gjøre mer TDD. Er det noen som kunne tenkt seg å snakket om TDD på en meetup? Gjerne med perspektiv fra et annet språk enn Obj-C, om det er enklere å gjennomføre
Magnus R.
user 26504612
Oslo, NO
Post #: 1
TDD/BDD er definitivt interessant. Har foreløpig ikke tatt steget selv, men har hørt bra ting om Kiwi. Kom nettopp over Specta + Expecta og OCMock via http://nsscreencast.c...­ også. Ser ut som rimelig trivelig syntax på testene der.

Må forøvrig betale for tilgang til de screencastene der, men til gjengjeld ser det ut som de har veldig mye bra. :)
Powered by mvnForum

Our Sponsors

 • Squarehead Technology

  Hosting av Meetup. Mat og drikke.

 • Kodemaker

  Sponsing av meetupkonto. Mat og drikke.

 • Heroku

  Foredragsholdere

 • JetBrains

  Foredragsholdere og rabatt på AppCode

 • 7N

  Har sponset meetupkonto. Og noen ganger mat og drikke.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy