Coderetreat Budapest Message Board › Segitsetek, hogy minnel elobb legyen robot poker verseny :)

Segitsetek, hogy minnel elobb legyen robot poker verseny :)

Rafael Ordog P.
user 36972882
Group Organizer
Budapest, HU
Sziasztok!
A legutóbbi Coderetreat végén elhintettem, hogy szeretnék szervezni egy robot póker versenyt, és elkezdtem írni az ehhez szükséges szerver alkalmazást. Mivel elég sok mindent kell már így is csinálnom, ezért szívesen venném a segítségeteket.
Így nézne ki a játék:
A nap reggeli nasival, és egy ismertetővel kezdődne mint a Coderetreat-eken. Ezt követően 1,5 óra állna rendelkezésére a csapatoknak, hogy megtervezzék, és megvalósítsák a "minimum viable product" szerepét játszó első robotot. A több különböző nyelven megírt keretrendszer alap esetben minden alkalommal ha tétet kéne feltennie, akkor eldobja a lapokat. Ennél kell bármivel okosabbat csinálni ez idő alatt, persze figyelembe véve, hogy az ellenfelek is ezt teszik ebben a 1,5 órában. Ezt követően egymásnak engedjük őket egy sit-n-go party keretében. Innentől minden csapatnak 45 perce lenne javítani az algoritmuson minden 2 sit-n-go között.  A nyertes az aki az utolsó sit-n-go-t megnyeri, a többi csak edzőtábor.
Természetesen a cél nem a győzelem, hanem a lean startup elveinek gyakorlása. Profi póker robotokat hónapok/évek alatt írnak nagyon okos emberek is. A cél az, hogy olyan hipotéziseket állítsunk fel az ellenfél robotjáról, amit könnyen tudunk tesztelni a következő match során, és ami alapján tudunk épp annyira okos algoritmust írni ami az ellenféllel szemben már épp hatékony.
Ebben kérem a segítségetek:
A szerver alkalmazás és az alap "folding client"-ek sok nyelven való megvalósításában kérem a segítségeteket. Hamarosan igyekszek a rendszer tervet valamilyen formában elétek tárni, de egyelőre csak egy backlog-ot vettem fel. Itt találjátok: https://github.com/devill/poker-croupier/wiki/Story-backlog­
A repot pedig itt: https://github.com/devill/poker-croupier
Mikor lesz?
Akkor ha elkészültünk a szerverrel, és a folding client-ekkel! Szóval csak rajtatok (rajtunk) múlik.
Bye
DeVill
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy