addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Coderetreat Budapest Message Board › BUEK & tervek

BUEK & tervek

Attila M.
user 51514162
Budapest, HU
Sziasztok!

Egyrészt B.Ú.É.K!
Másrészt lassan mindenki kiheveri az ünnepek fáradalmait, ezért jöjjön egy gyors heads-up: 2014-ben is lesz számos alkalom különféle CR rendezvenyeken részt venni. Lesz CR az eredeti recept szerint (Game of Life), lesz Legacy CR is, és az idei évet rögtön egy rendhagyó új témakörrel szeretnénk elindítani: a lean startup és a continuous deployment jegyében egy pókerversennyel! Ajánlott olvasmány: https://github.com/de...­ (A szerver már mindent tud, ami a rendezvényen kelleni fog, de természetesen továbbra is ér kontributálni. :-) )
Ami a dátumokat és a jelentkezést illeti: hamarosan hirdetünk, addig is, már most érdemes bevésni a kalendáriumba a tervezett első két dátumot: január 25. és február 22.

Üdv,
A szervezők :-)
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy