addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel

Alla vi som tycker att det är roligare med teknik, hackerkultur och programmering framför övertid på jobbet eller läxläsning tar oss naturligtvis till Lagerhuset, torsdagen den 18:e september, för ännu en episod av Compile!

Vi öppnar dörrarna som vanligt 17:30 och drar igång någon halvtimma senare med:

Krister Svanlund @kofish
En kort presentation av vad Metaobject Protocol är, hur det fungerar i Python 3 och när du bör använda det.

Martin Fredriksson
Superidolkändis från den statliga IT-kommissionen på 90-talet, Martin pratar om programmering och säkerhet utan att det blir tråkigt. Wow!

Jasmine Idun Lyman @story_architect
Collaboratory är ett next generation makerspace, en remix av konstateljé och innovationslabb, en miljö för samskapande, forskning och utveckling, prototyputveckling, experimenterande och innovation i korsningen mellan teknologi, konst, hantverk och design. Grundaren Jasmine Idun Lyman kommer att berätta om Collaboratory och svara på alla frågor deltagarna kan tänkas ha.

Efteråt så lär vi som vanligt diskutera meningen med livet på en närliggande inrättning som serverar öl, missa inte det heller!

Join or login to comment.

 • Johannes T.

  Thanks to everyone that made the evening possible!

  September 19, 2014

 • Fredrik B.

  Underhållande, lättsamt, intressant, inspirerande och varierat.

  1 · September 18, 2014

 • Krister S.

  Håller tummarna för att någon med en internetanslutendator med en vettig webläsare kan låna ut den för att köra min presentation på :P

  September 18, 2014

  • Johannes T.

   Absolut! Det skall vi allt lösa!

   September 18, 2014

 • Fredrik W.

  Attans, är i Stockholm :-(

  September 17, 2014

19 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy