addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Digital strategi gjort riktig

90 prosent av webinnholdet ditt kan slettes, sies det. Innholdsstrateger og webredaktører verden over nikker anerkjennende. Men bør det være vårt mantra, eller er det egentlig vår svanesang? Er sletting tilstrekkelig som strategi?

17.00 - 18.00: Strategi = endring - Eirik Hafver Rønjum

Å lage en digital strategi er enkelt. Kunsten er å få virksomheten til å følge den.

Dette foredraget vil først dekonstruere begrepet «digital strategi»:

• Hva er målet med strategien?

• Hvilke bestanddeler bør den bestå av?

• Hvordan kan vi jobbe med strategien slik at implementering og endring skjer fra første dag?

Deretter skal vi se på hvordan tankene i strategien kan bli en del av virksomhetens kollektive bevissthet.

Eirik tar utgangspunkt i Helsedirektoratets arbeid med ny digital strategi. I tillegg vil innholdet i stor grad bygge på det nye kapittelet i en revidert utgave av «Slik lykkes du endelig med innhold på nett» som kommer senere i 2014.

18.00 - 19.00: Når mindre er mindre - Ida Jackson

Hvordan gjør du om en bok til bra webinnhold?

Den nye redaksjonen i Store norske leksikon overtok[masked] artikler fra det gamle papirleksikonet. Det var et kulturelt klenodium, men artiklene var ganske utdaterte og ikke egnet for web.

Hør hvordan redaksjonen jobbet med innholdsstrategi og webanalyse når de ryddet opp i og forbedret den enorme innholdsmengden.

Det var ikke lett. Når innholdet du jobber med er et leksikon, kan du ikke nødvendigvis redusere antall artikler for å gjøre produktet bedre. I dette tilfellet er mindre faktisk mindre.

Join or login to comment.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy