addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Desire Map Book Club Nederland/Arnhem


Wat is het?

Vanaf 7 januari 2014 gaat er wereldwijd de grootste Book Club ooit ontstaan. Nederland gaat daar ook deel van uit maken.

Wil jij mee doen?

The Desire Map is een soort levensfilosofie.

Deze Desire Map groep is een support- ontmoet- deel- luister- leer- prikkel en steun systeem.

Voor wie?

Iedereen met een verlangen: To feel the way you want to feel in EVERY area of your life.

• zoekers • harde werkers • ondernemers • 9 to 5 ers • vrouwen/moeders/dochters • yogi........iedereen met een diep verlangen is welkom.

• Voor iedereen die bezig is met The Desire Map van Danielle LaPorte, of wil gaan lezen.

• Voor mensen die er meer over willen weten.


Opbouw:

Als Book club leader volg ik de tips welke ik ontvangen heb van Danielle LaPorte voor haar Book Clubs. Natuurlijk is hierover een afstemming in de groep.

We beginnen met een korte inleiding- en oefenen in het helder krijgen van verlangens & gevoelens, doelen stellen, bezig zijn met gratitude, wensen voor het nieuwe jaar- afronding.

Doe jij ook mee?

Als je meer wilt weten waar The Desire Map over gaat? Bekijk dan www.Daniellelaporte.com

Leer van elkaar: Wat goede Roadsigns zijn, hoe over hoge drempels te komen, hoe te navigeren en samen een stukje op te lopen.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy