addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Det Digitale Selskab Januar 2014

Da er datoen for 2014s første Digitale Selskab satt!

29. januar blir dagen, og vi er tilbake til onsdager som tidligere!

Vi beveger oss tilbake til førtito denne gangen! I utgangspunktet skulle Kristian Lunde fra Kardigan AS skal prate om vagrant, men har måttet melde forfall. I stedet kommer Mats Lindh til å holde en presentasjon om moderne PHP og om nyhetene som kom i PHP 5.3, 5.4 og nå sist i PHP 5.5.

Det blir som vanlig muligheter for matservering og et av de bedre utvalgene av øl i nabolaget!

Husk at du også kan ramle innom #selskabet på IRC via Freenode om det skulle bli for trist uten kontakt med noen av oss før det nesten er februar igjen.

Join or login to comment.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy