align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditfacebookglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Trygve Laugstøl: Appsh, praktisk utrulling og kontroll av applikasjoner

Trygve skal prate om "Appsh", et prosjekt for å håndtere utrulling og kontroll av applikasjoner. Appsh er resultatet av flere prototyper hos kunder som konsulent og behov fra dagens sideprosjekt; regnskapssystemet fiken.no.

Appsh er en pragmatisk måte for å håndtere et sett med applikasjoner på en server. Den er inspirert av Gits stil for kommandolinjegrensesnitt og skriptbarhet. Appsh håndterer aspekter ved installasjon som nedlasting, utpakking og oppgradering, den operasjonelle siden med start, stop og konfigurasjon. Som produkt leverer den et sett med verktøy som kan brukes direkte på komandolinjen eller for å lage egne utbygg.

Trygve jobber på dagtid hos Invoice Solutions i Nets som Java-utvikler og jobber i tillegg med drift av interne utviklingsverktøy. På kveldstid så brukes mye tid på fiken.no, et moderne regnskapssystem for små bedrifter.

Join or login to comment.

 • Stein Inge M.

  Er det flere som trenger kontonummeret mitt for å betale for drikke? Send meg en epost; [masked].

  November 13, 2013

 • Erik D.

  Kult at noen endelig har tatt seg bryderiet med å gjøre dette gjenbrukbart. Kommer definitivt til å bytte ut eksisterende script med dette. Tommelopp! :)

  1 · November 13, 2013

 • Stein Inge M.

  Jeg må i et hangout-møte klokken fire som ikke burde vare så lenge. Kommer så snart jeg kan...

  November 12, 2013

 • Stein Inge M.

  Noen som kunne tenke seg å ta en matbit på Sushi Godbit før Meetup-en? http://bit.ly/17Z5pg2 Klokka 16:30?

  1 · November 11, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy