addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Drammen Software Developer Meetup Pages

Dette er en gruppe for softwareutviklere som bor i Drammen.

Drammen har etterhvert en betydelig mengde med software utviklere som bor i Drammen men jobber i Oslo, Asker eller Kongsberg. Det kan gjøre det vanskelig å være med på fagaktiviteter på kveldstiden selv når man er motivert til å legge inn noen ektra timer for å holde seg fagelig oppdatert.
Gruppen er ment som innkallingsliste til fysiske fagmøter i Drammen. Vi tar sikte på å finne en pub eller annet egnet utested for en pils eller to og faglig diskusjon i ukekveldene.

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
About Drammen Software Developer Meetup July 29, 2012 8:05 PM Odd Helge G.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy