addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

RavenDB, dokumentdatabaser og NoSQL

Hvorfor er dette så kult, hvilke problemer løser det, og når er det like greit å holde seg til en tradisjonell SQL-server?

Join or login to comment.

 • Rune J.

  Takk for positive tilbakemeldinger! Får håpe nestemann fokuserer mer på god teknisk gjennomføring enn lang presentasjon. ;)

  Jeg har funnet ut av demospøkelset - de første problemene ser ut til å ha vært forårsaket av at PCen var koblet til prosjektor (i.e. ingen fornuftig forklaring funnet), mens alt som gikk galt etter det, skyldes at IIS Express holdt applikasjonen i live, slik at init-funksjoner ikke kjørte og fikk laget index'er osv. Jeg laster opp en tekstfil til github snart med demoene slik jeg hadde tenkt til å kjøre dem i tilfelle noen vil prøve selv.

  April 6, 2013

  • Rune J.

   ..og der ligger Demoer.md på github-prosjektet hvis noen ønsker å ta en titt på den. Beskriver hvordan ting skulle ha vært hvis de funket som de skulle. :)

   April 6, 2013

 • Michiel Tarald E.

  Veldig enig med Odd Helge. Det blir ikke lett å toppe denne presentasjonen.

  April 4, 2013

 • Odd Helge G.

  Jeg er superimponert over arbeidet du har lagt ned i denne presentasjonen. Bra jobba!

  April 4, 2013

 • Rune J.

  Demoprosjektet hvis noen skulle ønske å ta en titt på det - https://github.com/havremunken/MeetDown

  1 · April 3, 2013

 • Rune J.

  Pensum før meetup i morgen - ikke så veldig relatert kanskje, men who cares. :)

  http://www.atlassian.com/jirajr

  April 2, 2013

 • A former member
  A former member

  Interessant tema!

  March 9, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy