Show'n'Tel­l: En greenfield-app for å mestre kaos

Et forslag til en meetup etter Erlang workshop, dersom det er interesse.

Innenfor det jeg egentlig jobber med (jeg bare later som jeg er programmerer) har jeg et problemdomene som stadig gir meg hodebry. Analyse av trace- og loggfiler er til tider et kaos uten like, og fordi jeg har fritidsproblemer bestemte jeg meg for å gjøre noe med det.

Når det først var anledning til å starte fra bunnen av på et (for meg) interessant problemdomene, ønsket jeg også å teste ut noen nye (for meg) teknologier som jeg har hørt litt om og som kunne passe.

Resultatet har blitt en litt kul (for meg) app som letter hverdagen min mye, samt en helt annen tenkemåte i forhold til hvordan jeg setter sammen en applikasjon.

Det er ingen store revolusjonerende hemmeligheter å hente her. Kun en litt ny (for meg) approach til å skrive noe så gammeldags og umoderne som en "tjukk" klient-app med faktisk verdi i min egen hverdag.

Dersom det er interesse for det, kan jeg snekre sammen en liten "talk" om denne applikasjonen. Jeg kan vise problemdomenet, litt ting som ble gjort, hvilke valg som ble tatt underveis, interessante utfordringer jeg har støtt på. Bli med på meetup og se revolusjonen før jeg blir dødsmilliardær og de lager hele neste sesong av "Silicon Valley" basert på mine eventyr!

Ev. se meg snakke om utvikling av en liten, nyttig app med et verdensmarked på maks 7 brukere.

Keywords: .Net, WPF, MEF, Reactive Extensions, ReactiveUI, EventAggregator, misbruk av regex for parsing av tekstfiler.

Join or login to comment.

 • Rune J.

  Et par linker for de som måtte være interessert:

  http://msdn.microsoft.com/en-us/data/gg577609.aspx - Reactive Extensions

  http://www.reactiveui.net/ - ReactiveUI

  http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd460648(v=vs.110).aspx - MEF

  http://www.wireshark.org/ - Mah baby!

  https://www.ietf.org/rfc/rfc3261.txt - Den viktigste RFCen for SIP. :)

  October 10

 • Christin G.

  OK, folkens. Beklager dårlig organisering, men nå har jeg altså booket 2. etasje på Jonas B Gundersen torsdag 9. oktober istedenfor. Håper det passer for de som har meldt seg på. Kanskje vi til og med får med oss litt flere?

  September 22

 • Rune J.

  Denne har ligget litt langt bak i huet her også i en periode, ikke slått meg en gang at vi burde sikre lokale..! For min del funka Husbanken veldig bra, men siden vi ikke er så veldig mange kan vi ev. vurdere å utsette det, kanskje? Jeg er stort sett klar til å kjøre, men hvis det passer bedre for flere og det er lettere å få tak i mat og drikke et annet sted senere, så skal ikke jeg insistere på at vi tar det på torsdag. :)

  September 22

 • Christin G.

  Jeg satte opp dato for denne meetupen (etter å ha snakket med Rune) men har glemt å booke rom. Jonas B. Gundersen er fullbooket nå. Er det noen som har alternative forslag/preferanser? (Vi kan alltids være på Husbanken, men der er det som kjent ikke servering. )

  September 18

 • Rune J.

  ..og selv om applikasjonen er skrevet i .Net, vil jeg tippe at de fleste av teknikkene o.l. som blir diskutert også finnes i tilsvarende utgaver i andre språk og miljøer.

  June 24

People in this
Meetup are also in:

Create your own Meetup Group

Get started Learn more
Katie

I'm surpris ed by the level of growth I've seen since becoming an organizer, it's given me more confidence in my abilities.

Katie, started NYC ICO

Start your Meetup today

Act now and get 50% off.
Until February 1.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy