addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Kodekvalitet

Andre møte i dotNet Drammen blir om kodekvalitet.
Vi starter med et foredrag og fortsetter med diskusjoner, pizza og øl.

Join or login to comment.

 • Asgeir S. N.

  Her er artikkelen "Testing like the TSA" som det ble referert til:

  http://37signals.com/svn/posts/3159-testing-like-the-tsa

  1 · April 13, 2012

 • Odd Helge G.

  Bra diskusjoner med mange vinklinger. Jeg kunne gjerne diskutert hvert tema en hel kveld. Veldig insporerende at det er så mye bred og dyp kompetanse i Drammen.

  April 13, 2012

 • Svein Arne A.

  Veldig bra diskusjoner. Formatet funka.

  April 13, 2012

 • Asgeir S. N.

  Dette var minst like morsomt som sist gang :)

  Veldig interessante diskusjoner.

  April 13, 2012

 • Rune Borch G.

  Jeg synes det var veldig interessant og samtidig litt intimiderende :). Mange folk med mye faglig pondus, og sterke meninger. Temaet er vel alltid aktuelt, og det var veldig givende å høre andres tanker og meninger rundt dette. Konklusjonen min er vel at mange har et VELDIG personlig forhold til sin kode, og at folk (meg selv inkludert) ikke liker å bli fortalt hvordan man skal kode. Det er som House (tv) sier til sin kollega når hun spør hvordan han klarer å stå på at han har rett når alle sier han tar feil; "It helps to know they're idiots." :)

  Følelsen etter møtet var vel at både personlig, og arbeidsteam sitt, tankesett ligger litt etter når det kommer til dette med enhetstester og automatiske tester for utviklere.
  Virker som om de fleste jobber plasser hvor dette er mer rotfestet i organisasjonskulturen som en del av produktverdien.
  Når det er sagt, så har jeg allerede idag dratt igang en aksjon på å få dette inn i hvertfall i mitt team.

  Flott møte. Håper det blir flere.

  April 13, 2012

 • Rune J.

  En hyggelig gjeng, tilsynelatende med evnen til å prate veldig lenge om veldig mye, og det holder seg relevant og interessant hele tiden. Veldig nyttig for en som omtrent alltid har jobbet som solo-programmerer på små prosjekter å høre hvordan ting skjer i den virkelige verden. :)

  April 13, 2012

 • Christin G.

  God gjeng med flinke og hyggelige folk. Gleder meg til neste gang.

  April 13, 2012

 • Reidar S.

  Udødelig og levende diskusjonstema, veldig hyggelig gjeng og gode diskusjoner. Gleder meg til neste gang :)

  April 13, 2012

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy