add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

Erwin

Location:

Redhill
Hometown: London

Member since:

October 1, 2013

Why do you want to join our 'Dutch and Friends' meetup group?

Ik zie ernaar uit om ervaringen te delen en af en toe gezellig samen te zijn.

How long have you been in the UK for ?

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan Cranfield University en daarna enkele jaren internationaal gewerkt, waarbij ik ongeveer de helft van mijn tijd in London heb doorgebracht. Sinds 2009 woon ik definitief in Engeland, hoewel ik maandelijks nog naar Nederland omdat ik daar nog participeer in twee bedrijfjes.

Tell us a bit about yourself?

Ik ben ondernemer, neem deel in twee bedrijfjes in Nederland en ben bezig met twee start-ups in London. Een daarvan is een voortvloeisel van een Nederlandse deelname, de ander is mijn business consultancy. Daarnaast heb ik een historie in de luchtvaart, zowel vliegen als ontwikkelen en bouwen van vliegend tuig. Ik ben dol op London, ik mis Engeland wanneer ik in Nederland ben. De komende jaren wil ik op een aangename wijze mijn sociale netwerk in Engeland stevig uitbreiden omdat ik voornemens ben om hier te blijven.

Where are you originally from in The Netherlands?

Origineel kom ik uit West-Friesland (tussen Hoorn en Enkhuizen), maar vanaf mijn 18e ook Beverwijk, Haarlem en ook Amsterdam (UvA).

Introduction

Hi, ik ben Erwin, sinds 2009 woon ik definitief in Engeland.


Member of

  • This member chose not to make their Meetup membership information public.

Interests

  • This member chose not to make their interests public.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy