addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Zarina

Location:

London
Hometown: London

Member since:

July 27, 2011

Networks

Why do you want to join our 'Dutch and Friends' meetup group?

Om mede-landgenoten te ontmoeten en nieuwe mensen in London te leren kennen.

How long have you been in the UK for ?

Ik woon hier sinds juli 2010. In principe meld ik mij alleen aan voor deze groep maar als internationale mensen ook welkom zijn, dan wil een vriendin van mij uit Australia wellicht meekomen.

Tell us a bit about yourself?

Ik ben 27 jaar en ben na mijn studie journalistiek veel aan het reizen geweest (jaartje Canada, jaartje Australia, paar maanden Nieuw-Zeeland, VS, etc) en besloot uiteindelijk om mij in London te vestigen. Ik hou van reizen, lezen, fotografie, creatief bezig zijn, naar het theater en naar de film gaan, hiken, koken en bakken (cupcakes, hmm!), etc.

Where are you originally from in The Netherlands?

Ik ben geboren in Rotterdam, maar ik heb ook 5 jaar in Leerdam en bijna 10 jaar in Emmer-Compascuum (in de buurt van Emmen in Drenthe) gewoond. Alhoewel ik tijdens die laatste 10 jaar wel 3 daarvan in Zwolle heb gestudeerd en enkele jaren heb gereisd ;)

Introduction

I woon sinds juli 2010 in London en begin eindelijk een beetje te settlen hier en zou het leuk vinden wat Nederlanders hier te ontmoeten :)


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy