addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

EPiServer in the cloud

  • Sep 9, 2014 · 6:00 PM

Op 9 september worden we bij Macaw verwelkomt voor de 2e DEPid meetup. De avond zal in het teken staan van EPiServer in the cloud.

Jeroen Wijdeven zal een presentatie geven over het Azure landschap. Wat zijn Azure Websites, Webroles en VM's, hoe werkt het en wat zijn de verschillen? Als aanvulling op deze presentatie zal Maarten Louage een demo geven. Hoe deploy je een EPiServer website naar de cloud en tegen welke uitdagingen loop je aan als je gaat migreren van on-premise naar cloud.

Programma:

18:00u - Ontvangst met hapje en drankje

Macaw zorgt voor een hapje en een drankje en natuurlijk is er ruimte om gezellig bij te praten met andere EPiServer developers.

19:00u - Presentaties

We zullen starten met een intro over Azure, waarna Maarten een uitgebreide demo zal verzorgen over EPiServer op Azure.

21:00u - Einde

Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy