Oslo EPiServer meetup #2

Da er vi klare for vår andre meetup! Denne gangen får vi besøk fra Sverige av Joel Abrahamsson og Bekk's Mads Nyborg! Bekk Consulting står for sponsing denne kvelden med lokaler, mat og drikke.

Program
17:30 Registrering, mat, drikke og mingling
18:15 Automatisk testing av EPiServer websider [Joel Abrahamsson, Valtech]
19:00 Pause
19:15 En introduksjon til composer [Mads Nyborg, Bekk Consulting AS]
20:00 Mingling

Automatisk testing av EPiServer websider
Joel kommer til å snakke om forskjellige typer automatiske tester: UI-tester, integrasjonstester, unit-tester m.m. Samt utfordringer vi har med å teste websider som er bygget med ASP.NET Web Forms og EPiServer CMS.

Joel Abrahamsson er en systemutvikler og arkitekt som jobber med ASP.NET og EPiServer hos Valtech i Sverige. Han er mest kjent for sine prosjekter: Page Type Builder og EPiAbstractions. Joel har tittelen EMVP (EPiServer Most Valued Professional). Mer informasjon.


En introduksjon til composer
Mads Nyborg viser hvordan man kan lage enkle layout og content functions. Man trenger ikke å lage sidetyper når man kan lage maler.

Mads Nyborg er utdannet siv.ing./Master i Datateknikk fra NTNU. Han begynte i BEKK i 2008 og er sertifisert utvikler på EPiServer 5 og har flere Microsoft-sertifiseringer. Mads jobber i forvaltningsteamet i Bekk Consulting og har flere kunder på EPiServer, Create+ og Relate+.

Sponsor
Bekk Consulting er kveldens sponsor med lokaler, mat og drikke.

Join or login to comment.

23 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sometimes the best Meetup Group is the one you start

Get started Learn more
Katie

I'm surprised by the level of growth I've seen since becoming an organizer, it's given me more confidence in my abilities.

Katie, started NYC ICO

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy