addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Oslo EPiServer Meetup #12

Velkommen til høstens første EPiServer meetup!

Program:

18:30 - Mat og mingling
19:00 - EPiServer 7 & Commerce: Erfaringer fra Norrøna prosjektet av Making Waves 
19:45 - Pause
20:00 - Neste versjon av EPiServer Commerce med Find


Tore og Alexander fra Making Waves viser frem Norrøna-prosjektet. Nye norrona.com er et helt ny nettsted og nettbutikk basert på EPiServer CMS 7, EPiServer Commerce og responsive design. Vi viser hvordan vi gjorde integrasjoner, søk (Solr), arkitektur, bruk av content areas, utfordringer ved responsive design osv.

Per Magne og Steve viser oss litt av hva som kommer i neste versjon av EPiServer Commerce, selvfølgelig rettet mot utviklere. EPiServer Commerce har en egen EPiServer Find provider som vil bli demonstrert, samt at de vil vise hvordan man kan indeksere og få ut enda mer commerce data, som ordre og kundeinfo, og se på dette i et lys som bare en skalerbar indeks kan gi.

Sponsor
Takk til vår sponsor Making Waves for sponsing av lokaler, mat og drikke.

Join or login to comment.

 • Steve C.

  Veldig mange hyggelig folk, interessante spørsmål og diskusjoner. Bra presentasjon av Norrøna, godt gjennomført prosjekt.

  Tilbakemeldingene rundt språk og filer i 7.5 er videreformidlet til utviklingsavdelingen. Det viser seg at det var støtte for språk på filer fram til CTP 16 el. 17, men ble kuttet pga. tid og også noen usability issues som viste seg tidskrevende å fikse.

  Så, det er fullt mulig at dette kommer tilbake. Dukker det opp caser der dette er et reelt problem, gi meg gjerne beskjed, slik at vi kan få pushet det opp på prioriteringslisten.

  1 · November 20, 2013

 • Kenneth L.

  Bra meetup, hyggelige mennesker, interessant innhold og MASSE pizza, drikke og snacks!

  1 · November 19, 2013

 • Thomas S.

  Interessant innhold, og masse øl, pizza og snacks :-)

  1 · November 19, 2013

 • Alexander H.

  Vi skal vise frem Norrøna prosjektet på meetupen. EPiServer 7, EPiServer Commerce og responsive design.

  November 15, 2013

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy