Open Coffee Eindhoven #2

de 'black box' die vijf jaar dienst deed als mobiele bouwkeet voor het Stedelijk in Amsterdam, is neergestreken op Strijp-S. Deze snelkookpan voor creatieve ideeën is woensdag 26 maart het decor van de tweede editie van Open Coffee Eindhoven. Ditmaal staat het verhaal van Fotograaf Ruud Balk. Bekend van het boek Eindhoven 365 en het `Stedelijk Museum van Eindhoven. En natuurlijk zorgen we weer voor lekkere koffie en krakende koekjes. Kom je ook?Join or login to comment.

 • Jeroen

  Hallo Malouk. Het is mij niet helemaal duidelijk wat het idee is. Koffie klinkt wel goed, wat gaat er precies gebeuren?

  February 12, 2014

  • Malouk van der B.

   Hallo Jeroen. Open Coffee Eindhoven is een nieuwe onafhankelijke netwerkclub met als doel ondernemers, stichtingen en organisaties samen te brengen uit de regio Eindhoven, door boeiende verhalen te delen.

   Elke maand op een wisselende plek in Eindhoven, maar op een vast tijdstip komen we bij elkaar. Altijd met een genodigde die 'het verhaal achter..' verteld. Verder geen programma’s, elevator pitches of officiële presentaties. Alleen jij, die ander en... verse koffie en krakende koekjes.

   February 12, 2014

3 went

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy