add-memberalign-toparrow-leftarrow-rightbellblockcalendarcamerachatchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-upcircle-with-crosscomposecrossfacebookflagfolderglobegoogleimagesinstagramkeylocation-pinmedalmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1pagepersonpluspollsImported LayersImported LayersImported LayersshieldstartwitterwinbackClosewinbackCompletewinbackDiscountyahoo

Blijf op de hoogte van onze activiteiten door je aan te melden op deze meetup FANwoude pagina. Na eenmalige registratie op Meetup kun je je met 1 muisklik aan- en afmelden voor vervolgbijeenkomsten. Dan zie je gelijk wie ook komt. Je gegevens zijn alleen zichtbaar voor wie zich op Meetup ook heeft aangemeld voor FANwoude. 

Waarom FANwoude

FANwoude is een onafhankelijk initiatief van Astrid, Lars, Paula, Wilma die een deel van hun bewustwording en groei danken aan Venwoude. 

Wat is onze missie?

FANwoude ondersteunt in bewustwording en geeft impuls aan spirituele groei, om bij te dragen aan transformatie naar een duurzame toekomst waarin mensen hun volle potentie leven.

Hoe doen we dat?

Door een sangha te creëren waarin men elkaar stimuleert in dat streven. Ze maken daardoor (weer) (dieper) verbinding met hun kern, hun drijfveren, hun visie. Ze voelen zich door de groep gesteund op dit pad en laten zich raken en inspireren door de manier waarop groepsgenoten in het leven staan. De kracht is dat ze elkaar opzoeken in hun gezamenlijk verlangen om bij te dragen aan een duurzame transformatie.

Voor wie is het?

FANwoude staat op zichzelf en is open voor iedereen die zich aangesproken voelt, ongeacht eerdere ontwikkeling of achtergrond.

Meer informatie:

FANwoude.nl

We're 108 fans

Membership is open to everyone

Content of this Meetup Group is only visible to members

 
Founded Apr 6, 2014

Organizers:

Lars Lutje Schipholt, Astrid van den Bovenkamp, Paula Brummelkamp, Wilma Smilde
Contact

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy