addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Top Names On Stage in MuzyQ

  • Jan 15, 2013 · 8:00 PM

Terug van de winterstop. En we beginnen 2013 weer met Top Names On Stage. In een uur worden drie gasten door Erwin Blom en Roeland Stekelenburg op het podium van MuzyQ ondervraagd. We hopen dat jullie er bij zijn. Een uur informatie en vermaak met een vervolg aan de bar! We praten met Michiel Frackers over innovatie en ondernemen, met Marianne Zwagerman over innovatie en media en met Kim van Velzen over innovatie en food / horeca.

Leuk als je komt! Uitzending 21.00 uur, vanaf 20.00 uur koffie, thee, limonade?

En mag ik jullie nog op iets wijzen. Fast Moving Targets kan niet zonder jullie. Word Fast Moving Member (9,99 euro per maand), als dat teveel is Fast Moving Supporter (99ct per maand), of kijk wat we voor je bedrijf kunnen doen! Milestone 1 is 200 Fast Moving Members, dan kunnen we de basiskosten financieren en programma's maken en events organiseren.

Kijk HIER voor alle info!

Join or login to comment.

  • Jeroen M.

    Informatief en gezellig!

    January 16, 2013

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy