addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Frontend Meetup #12

  • Józsa Eszter: Az eye trackingben rejlő lehetőségek

Rövid bemutató a módszerről, eszközökről, vizualizációkról. Alkalmazási lehetőségek bemutatása websiteok, webshopok, online játékok példáin keresztül.

  • Várady Zsolt (CIT) arról beszél, hogyan csináljunk animáló objektumokat html5 segítségével
  • Varga Norbert: prefixfree.js - az élet vendor prefixek nélkül

Az előadás során egy olyan hasznos kis scripttel ismertetlek meg benneteket, ami sok fejfájástól szabadíthatja meg a frond-end fejlesztőket. Nem kell CSS3 feature támogatás után nézni vagy mixineket írni, csak a szabványos stíluslap írással foglalkozni.


  • Fröccs

If you have an idea to share or you know someone who's idea would be interesting, let us know! Please support the meetup with 500 Ft so that we share the costs.

Ha van egy ötleted, témád, vagy ismerősöd, akinek lehetne témája, szólj bátran! A belépő a szokásos 500 Ft, amivel a meetup költségeinek fedezéséhez járultok hozzá.


Join or login to comment.

  • Barkóczi D.

    Hasznos információkat tudtam meg. Mind három előadás izgalmas volt. Kicsit hiányoltam az Canvasos előadásnál néhány kódsort legalább a dia sarkában hogy pontosan hogy lehet használni, illetve hasznos referenciákat.

    October 2, 2012

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy