addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Frontend Meetup Budapest - Design & Tech Message Board › JavaScript Wizard kerestetik Dániába:)

JavaScript Wizard kerestetik Dániába:)

Püski T.
user 61429722
Budapest, HU
Post #: 18
Szia JavaScript Wizard!

Egy JavaScript Fejlesztői lehetőséggel kapcsolatban írok Neked. Ha új kihívásokat keresel, s nyitott vagy egy érdekes lehetőségre, ahol nemzetközi csapatban dolgozhatsz, akkor szívesen elmondom a részleteket bővebben. Azonban ha nem szeretnél új helyen dolgozni, de van ismerősöd, aki szívesen kipróbálná magát, akkor kérlek, továbbítsd felé az elérhetőségeimet, mert nagy segítség ez Nekem.

A cégről pár szóban: 2010-ben indított dán startup, akik túl vannak már két befektetési körön is. Az 50 fős brigád erős növekedésben van s közel 22 nemzet képviseli magát Náluk s kifejezetten nyitottak újabb okos fejlesztőkre a Front-End vonalon. Angolra szükséged lesz, hiszen ez lesz a napi kommunikációs nyelv ebben a multi-kulti cégben Lelkes, dinamikus csapatban tudsz majd dolgozni cutting-edge techonlógiákkal, miközben részt vehetsz egy olyan szervezet épülésében, ahol elhiszik, hogy megváltják a világot a social-media piacán:)

Egy olyan termék fejlesztésén dolgozhatsz amely közösségi platformokat hoz egy nevezőre a letisztult UI és bonyolultabb logika segítségével. Automatizálva több millió bejegyzésben kell megtalálni a megfejtést nap mint nap, miközben a legjobb termék és egy erős sales csapat támogat abban, hogy minden erőforrás biztosítva legyen cash-flow szempontjából.

Hogyan ismersz magadra, hogy ez a tökéletes lehetőség számodra?

3+éve dolgozol JavaScript, HTML, CSS -sel és a Git is erősen ismerős

Otthonosan mozogsz valamelyik JavaScript MVC keretrendszer használatában (preferált a Knockout.js, de az Angular.js vagy a Backbone.js tapasztalat is jól jöhet)

Jól elvagy a HTTP, REST API -val

A széles technológiai stack miatt előny lehet bármi az alábbiak közül:

NoSQL ismeretek (Redis, AWS DynamoDB, MongoDB...)

Szerver oldalról (Java, Ruby, Python, C#, PHP, Node.js....)

Közösségi médiás API ismeretek (Facebook, Twitter, Google+...)

Bármilyen mobilfejlesztésben szerzett tapasztalat, vagy akár érdeklődés

Bármi kérdésed felmerül, keress bizalommal a tamas.puski@iseeq.hu címen vagy a +3630\533-0873 számon!


Visszajelzésedet várom, s ha bármi kérdésed felmerül, keress bizalommal!

Üdv:)

Tamas
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy