GOSA "glögg" hackup!

Denna gång tänkte vi inte köra någon bokad talare och inget tema utan ett mer "vanligt" hackup format. För att komma i rätt stämning bjuds det på lite glögg och tillbehör.

Självklart får du gärna ta lite tid i anspråk om du känner för att köra något på projektorn. Annars är det bara att dyka upp, koda, diskutera, hjälpa till med andras projekt eller be om en insats på ditt egna projekt. Möjligheterna är många. Du sätter själv gränserna.


Dra gärna med er vänner och kollegor. Alla är välkomna! Dock får det plats typ 20 pers som max så först till kvar gäller.

Vi, Daniel & Kristoffer, kommer finnas på plats från kl 17.30

//Kristoffer & Daniel

@kristofferahl - [masked] -[masked]
@danielwertheim - [masked] -[masked]

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Very nice

  December 3, 2012

 • Jasmine Idun Tova L.

  Kommer ej ifrån jobbet,hoppas ni har det gött med glögg o allt. Informerar här om ett projekt där vi söker kollaboratörer.
  DIY Days,2 feb 2013, i samband med Göteborgs filmfestival. En innovationsdag öppen o gratis för alla,en mötesplats som belyser hur kreativa människor kan finansiera, utveckla, distribuera o försörja sig som samverkande entreprenörer o samtidigt förändra rådande system. DIY - Do It Yourself,men med rätt partners, använd berättande o krosspollination av idéer som verktyg för att förbättra sociala o kulturella förhållanden. Resultaten från DIY Days vävs in ett Wicked Solutions labb o ett Hackathon som pågår parallellt under 3 dagar. Allt publiceras under CC licens på Learn do share (site/bokserie) som blir en brygga till nästa DIY Day där resultaten byggs vidare på. DIY Days är ett årligt återkommande,internationellt intiativ
  Mer info här
  http://learndoshare.net/#/book/
  http://www.gothenburg.diydays.com/
  Kontakta gärna mig för mer info [masked]

  November 28, 2012

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Create your own Meetup Group

Get started Learn more
Allison

Meetup has allowed me to meet people I wouldn't have met naturally - they're totally different than me.

Allison, started Women's Adventure Travel

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy