addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Groningen.rb

Tijdens deze meetup gaan wij met elkaar, onder begeleiding van Mark IJbema, een kleine competitie aan, genaamd Code golf.

De bedoeling is dat je een bepaalde opdracht/probleem/algoritme met zo weinig mogelijk code uitprogrammeert. Prijs is een eeuwige roem!

Neem dus je laptop mee!

Huishoudelijke mededeling

Onze locatie sponsor Launch Café is druk bezig met het verbouwen van de Grand Café - gedeelte waar Groningen.rb vaak plaats vindt. Daarom houden wij Groningen.rb dit keer op de eerste verdieping van het Launch Café. Deuren blijven gesloten gedurende de hele avond. Ik zal daarom regelmatig naar beneden lopen om jullie binnen te laten. Er is een bel aanwezig, maar de kans dat die boven gehoord wordt is klein.

Bel mij daarom als je voor de deur staat:[masked] of voeg mij van te voren (tijdelijk) toe op Find My Friends (iPhone gebruikers). Mijn handle is [masked]. Dan ontvang ik een bericht als je er bent!

Verzoek is ook als je het Launch Café verlaat, laat het dan ook weten. Dan loop ik mee naar beneden.

Tot morgen!

Join or login to comment.

 • Herman H.

  Great fun code-golfing :)

  1 · July 24, 2014

 • Willian van der V.

  Leuk onderwerp, erg leerzaam!

  3 · July 23, 2014

 • Ivan

  The door is by The way open so you don't have to call me ;)

  July 22, 2014

 • Jurre S.

  Sorry guys but I can't spend any more time inside than I already did today :P

  July 22, 2014

  • Ivan

   We neither ;) my suggestion will be moving to a pub next door right after code golf.

   1 · July 22, 2014

 • Gineke ten H.

  I'll be in a bit later tonight (after 20.30), so I won't join the competition :-)

  July 22, 2014

 • peter van der M.

  Hey misschien gek vraag je, maar ik stel hem toch. Ik loop enige jaren met het idee mezelf na mn opleiding te verplaatsen naar Zweden. Nu lijkt het me leuk tijdens mijn opleiding zeg maar mn stage te gaan doen in het land. Nu heb ik al even rond gezocht naar bedrijven daar, maar nog niets gevonden waarbij ook bekend is of ze werken met Ruby of Node. Kennen jullie internet bedrijven of app-labs of misschien zelfs mensen daar die werken met deze of gene?

  1 · July 15, 2014

  • peter van der M.

   Barsoom heeft me gisteren gemaild. Denk je dat barsoom een goed bedrijf is?

   July 17, 2014

  • Mark I.

   Ik heb een hele positieve indruk van Henrik. Heb geen idee hoe groot t bedrijf is, maar heb t idee dat t klein genoeg is dat dat representatief is.

   July 17, 2014

 • Aukje

  Hey,
  Volgens mij kun je je bij de Meetup groep in Stockholm aanmelden, en deze contacten gebruiken om je vragen te beantwoorden.

  http://ruby-on-rails.meetup.com/cities/se/stockholm/

  Er zijn vast Zweden die de antwoorden helder kunnen beantwoorden

  July 16, 2014

  • peter van der M.

   Haha gisteren de frontpage gevonden van rails developers in Zweden op rails.se heb vanavond een paar uitnodigingen ontvangen per mail. Dat komt vast en zeker in orde ^-^

   1 · July 17, 2014

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy