addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

November végi meetup! Az adatintegritás-védel­mi eszközökről, illetve a BI-ról

A november végi meetupon két téma is lesz.

A Database Engine adatintegritás-védelmi eszközei:

Előadás arról, hogy milyen eszközöket lehet bevetni, illetve egáltalán miket lehet számításba venni egyadatbázis tervezése vagy módosítása során.

Üzleti intelligencia és vállalati hírszerzés:

Kicsit rendberakjuk a fogalmakat. Ki aposztrofálhatja magát BI-osnak, adattárház- vagy riportingfejlesztőnek? Egyáltalán, mi az a BI? Milyen eszközöket ad a kezünkbe ezen a szakterületen a SQL Server 2012?

Join or login to comment.

 • Püski T.

  Ismét tetszett, de megint Én bontottam meg elsőként a hallgatóságot, jó lenne ha valaki átvenné tőlem ezt a szerepet:) Várom a "kötetlent" :)

  November 30, 2012

 • Rapatyi F.

  Kicsit fáradtak voltunk, de jó volt.

  November 30, 2012

 • Janos B.

  Nem voltam igazán formában, ráadásul kaja sem volt ;-) Ettöl eltekintve jó volt ennyi mindenkivel találkozni.

  November 29, 2012

 • Biró A.

  Sziasztok, sajnos én nem tudok menni, mert közbeszólt vmi vírusos dolog... és mivel irigy vagyok nem szeretnék belőle adni senkinek :-)
  Pedig igazán ütős a dolog :-)

  1 · November 28, 2012

 • Janos B.

  No, mostmár van helyünk. Holnap délután 2-kor leadom a névsort a recepción - ez kell a belépéshez. Parkolás a környző utcákban, illetve az épület előtt lehetséges és 6 óra után azt hiszem ingyenes.

  1 · November 28, 2012

 • Janos B.

  jó a kérdés :) hol is leszünk?

  November 27, 2012

 • Püski T.

  Szia Zoli, Helyszínről lehet tudni valamit? :)

  November 27, 2012

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy