addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Hackathons Göteborg Message Board › Koda för välgörenhet

Koda för välgörenhet

Patrik B.
user 12561577
Göteborg, SE
Post #: 2
Skönt initiativ med denna grupp!

Jag håller själv tillsammans med ett par bekanta på att anordna ett hackathon för välgörenhetsorganisationer i september (just nu ligger förslaget på 14-16).

Tanken är att många bra lokala välgörenheter inte har kunskap, tid eller resurser för att skaffa verktyg som de behöver. Ex kanske organisationer som håller på att försöka adoptera bort hundar skulle behöva en iPhone app som skickar upp kort på de nya hundarna till webben, eller ett sätt att hålla koll på volontärer, kanske ta in donationer via paypal? Det finns stora möjligheter!

Och vi gillar ju att hacka ihop saker, varför inte göra det till ett gott ändamål när vi endå håller på?

Eftersom jag kom på idéen någon gång i förra veckan har vi inte kommit mycket längre än början till en web http://www.kodhjalpen...­.

Är det någon som vill hjälpa till eller har idéer så är det bara att säga till.
Powered by mvnForum

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy