addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Samle personer med IT-ideer og utviklere

 • Apr 19, 2013 · 4:00 PM

Visste du at å starte en IT-bedrift er lett? Vi tror at studentene ved NTNU har både idéene og kompetansen som skal til for å lykkes. På StartIT møtes studenter med idéer, studenter med kompetanse og studenter som har lykkes for å dele erfaringer og vise deg hvordan du kan lykkes som IT-gründer!

Det vil bli foredrag med blant annet tidligere vinner av Venture Cup, Hoopla, samt pitcher av NTNUs råeste oppstartsbedrifter! Kom i kontakt med NTNUs skarpeste og mest kreative hoder, bli inspirert og hvem vet, kanskje får du deg sommerjobb?

Vi avslutter med pizza og mingling, før turen går videre til Samfundet.

Påmelding på www.startntnu.no/arrangementer/startit

Join or login to comment.

 • Arne J.

  supert

  April 19, 2013

 • A former member
  A former member

  Last minute bail out

  April 19, 2013

 • Henrik K.

  Fatal error: Bortreist!

  April 18, 2013

 • Sigurd Lund changed the time from 6:00 PM to 4:00 PM

  April 6, 2013

 • Sigurd L.

  Dersom noen ønsker å presentere sin oppstart med en 2 minutters pitch, kan dere sende en mail til [masked]. Det vil være[masked] deltakere, og en bra arena å bleste oppstarten sin på. Det er også et sted man kan møte folk som er interessert i å jobbe i oppstarten din.

  April 6, 2013

 • A former member
  A former member

  Definititvt. Kommer det mer info om opplegg?

  March 21, 2013

 • Snorre P.

  Har flere konsepter som trenger både medgründing og tekn. utvikling.

  March 13, 2013

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy