addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

StartIT

  • Mar 14, 2014 · 5:00 PM

Påmelding åpner 10.03 og starter kl. 14 sharp! (http://startit.hoopla.no/sales/2029876751/) 

Vi tror at studentene ved NTNU har både idéene og kompetansen som skal til for å lykkes. På StartIT møtes studenter med idéer, studenter med kompetanse og studenter som har lykkes. 14. mars kommer en rekke gründere for å vise hvordan din idé kan bli til virkelighet. Kom i kontakt med NTNUs skarpeste og mest kreative hoder, bli inspirert og hvem vet, kanskje får du deg sommerjobb?

På StartIT blir det foredrag fra gründere som har lykkes med å gjøre sine idéer til forretning, det blir korte og engasjerende pitcher med NTNUs råeste IT-oppstartsprosjekter og du får muligheten til å treffe andre IT-interesserte studenter. Det blir servering av pizza, og etter arrangementet går turen videre til Samfundet. 

StartIT er et årlig arrangement hvor IT-bedrifter med rot i NTNU samles for å engasjere, inspirere og lære av hverandre. Hit kommer også flinke og engasjerte studenter med interesse for innovasjon og nyskaping. Dette er en strålende mulighet for å knytte nyttige kontakter og treffe menneskene du trenger for å heve din bedrift enda noen hakk. Trenger du kompetente og engasjerte studenter til ditt prosjekt, er StartIT rett sted å lete.


Vi ønsker å vise studentene hvilke muligheter man har som IT-gründer, og inspirere dem til å starte noe selv. Dette gjør vi ved at en rekke studentstartede bedrifter holder korte pitcher om sin bedrift. Det vil også bli to lengre foredrag med bedrifter som har sin rot i NTNU. StartIT er en møteplass for engasjerte og nysgjerrige studenter som ønsker å gjøre noe mer ut av studentlivet.


Er du student og er i ferd med eller har startet egen IT-bedrift? Ønsker du å holde en pitch på StartIT? Ta kontakt på [masked]!


Program for kvelden:

Avegant Glyph

Pitchere fra Trondheimsområdet

Pause med Sesambuger og drikke

Jottacloud

Q&A med Steve Wozniak

Afterparty


Join or login to comment.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy