addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

1st IXDA Meetup

IXDA Trondheim sparker i gang første meetup!

 

Magnus Revang: Gjensidige.no en annerledes brukeropplevelse

Gjensidige.no ble umiddelbart diskutert i UX sirkler da den ble lansert i desember 2012. Det brøt med etablerte konvensjoner om hvordan et nettsted kan se ut, organiseres og navigeres. Reaksjonene sprikte fra fantastisk til elendig. Magnus Revang sin presentasjon vil kaste lys over prosessen bak, valgene som ble tatt og hvorfor samt hvordan det har gått 5 måneder etter lansering.

Magnus Revang er fagsjef for konseptutvikling i Bekk Consulting AS.

 

Jonas Asheim: Interaksjonsdesign for barn

Små barn synes ofte det er vanskelig å bruke astmamedisiner, de synes det er kjedelig å ta dem, de protesterer mot å få dem, og har ofte problemer med å huske dem. Jonas Asheim viser hvordan de har laget (1) nye og mindre skremmende utforminger av legemidlene, (2) enkle roboter som forteller barna når og hvordan de skal ta medisinen, og (3) apps som motiverer og avleder barnas oppmerksomhet under medisineringen, samt belønner barna etter medisineringen.

Elin Bergene er farmasøyt i Sykehusapotekene i Midt-Norge og en av initiativtaker til BLOPP-prosjektet (Barns LegemiddelOPPlevelser). Jonas Asheim er designer i Nice.

 

Og det beste av alt er at det er gratis!

Presentations will be held in Norwegian this time

 

Mikrobryggeriet

Etter meetupen har vi reservert bord på Mikrobryggeriet for de som ønsker å sosialisere, kommentere, kritisere og dele de positive inntrykkene man sitter igjen med.

 

Hva er IxDA Trondheim?

IxDA Trondheim er et faglig og sosialt samlingspunkt for de som jobber med digitale brukeropplevelser i Trondheimsregionen.

Organisasjonen er frivillig og gratis, og drives av ildsjeler som ønsker å skape et sterkere miljø for digitale brukeropplevelser i Trondheim.

 

Join or login to comment.

 • Thomas T.

  Noen som har link til Design Magnet gruppa som ble nevnt? Finner den ikke...

  April 24, 2013

 • Hege R.

  Veldig bra første meetup! Ser fram til fortsettelsen. Vil foredragsholderne legge ut foilene sine? Nyttig for oss som skal prøve å videreformidle til de som ikke hadde mulighet til å komme =)

  April 24, 2013

  • Brynjar B.

   Godt poeng:) Skal undersøke dette

   April 24, 2013

 • Dag Helge Ø.

  Deltok bare på den siste halvdelen, men det var veldig fint. Det var også hyggelig med mingling etterpå. Kudos til arrangørene, ser fram til neste meetup :)

  1 · April 24, 2013

 • Anita Ø.

  Tusen takk for inspirerende møte, med flinke foredragsholdere! Dette ga mersmak!

  4 · April 23, 2013

 • Thomas T.

  Hvor lenge varer det?

  April 23, 2013

  • Brynjar B.

   Vi har planlagt[masked] på Comfort Park Hotel, etter dette er det mikrobryggeriet:)

   April 23, 2013

Our Sponsors

 • Kantega

  Hovedsponsor

 • Zedge

  Hovedsponsor

 • Bekk

  Hovedsponsor

 • Eggs Design

  Hovedsponsor

 • Powel

  Hovedsponsor

 • Bouvet

  Hovedsponsor

 • NTNU

  Hovedsponsor

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy