addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

3rd IxDA Meetup Menu Ready!

 

IXDA TRONDHEIM MEETUP 03

 

 

 

 

Hilde Amundsen, Gründer
Suksess på nett kan måles

Mange bedrifter jobber helt i blinde - og har ingen aning på hvor de mister kundene. Det er ikke tilfeldig at noen lykkes med sin nettsatsning, og andre ikke.

Hilde Amundsen er gründer i etableringsfasen. Hun jobber med å få realisert forretningsideen sin, som er å utvikle en selvhjelps-app. I tillegg jobber hun som rådgiver, arrangere kurs og holder foredrag innenfor webkommunikasjon. Hun har lang erfaring fra reklamebransjen, som nettredaktør og rådgiver. Hun har god innsikt i fagområdet innhold for web, og har tidligere drevet firmaet WebTrondheim.

 

Johannes Zachrisson Daae, Institutt for produktdesign, NTNU
Hvordan designe hvordan brukere bruker designet

Johannes er stipendiat ved Institutt for produktdesign, NTNU, og skriver en doktorgrad om design for bærekraftig adferd. Han vil gi en introduksjon til hvordan man designer produkter for å få folk til å bruke dem på den ønskede måten. I tillegg til å presentere hva forskningen sier om dette vil han fokusere på hvordan det praktisk kan brukes av utøvende designere og presentere et antall verktøy eller metoder som han og andre har utviklet.

 


Join or login to comment.

Our Sponsors

 • Kantega

  Hovedsponsor

 • Zedge

  Hovedsponsor

 • Bekk

  Hovedsponsor

 • Eggs Design

  Hovedsponsor

 • Powel

  Hovedsponsor

 • Bouvet

  Hovedsponsor

 • NTNU

  Hovedsponsor

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy