align-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcamerachatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-crosscrosseditemptyheartfacebookfullheartglobegoogleimagesinstagramlocation-pinmagnifying-glassmailmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartwitteryahoo

Workshop for FNs matvareprogram og Design Uten Grenser

 • Jun 18, 2013 · 5:00 PM
 • CGI

Hva kan tjenestedesign gjøre for verdens største humanitære organisasjon?

FNs matvareprogram (WFP) er verdens største humanitære organisasjon. Design uten grenser bidrar med tjenestedesignkompetanse til WFP sitt "Cash for assets"-program i Karamoja, Nord-Uganda.

UNDPs utviklingsindex rangerer Karamoja som et av de fattigste og underutviklede områdene i hele verden. Verdens matvareprogram har i en årrekke arbeidet med forebygging av sult i området. Etter tiår med distribusjon av mat har organisasjonen nylig implementert et nytt tiltak som innebærer kommunalt arbeid i bytte mot penger.

Det er store utfordringer i skiftet fra matdistribusjon til lønnet arbeid og pengeoverføring. Det er disse utfordringene Design uten Grenser skal bistå World Food Programme med i et 19 måneder langt samarbeid.

Dette er en unik mulighet til å påvirke FN til å benytte en brukersentrert og helhetlig tilnærming til utvikling av livsviktige tiltak i fremtiden.

 

Hvem står bak møtet?

Møtet arrangeres av Terese Charlotte Aarland som er tjenestedesigner hos CGI UX. Hun har permisjon for å jobbe for Design uten grenser i Uganda.

Design uten grenser er et prosjekt under Norsk Form som benytter design for å løse utfordringer i utviklingsland. De ønsker å involvere fagmiljøet i det pågående prosjektet som er særdeles komplekst og utfordrende. Dette er en unik mulighet for å bidra litt sammen, på tvers av firmaer, til et samfunnsnyttig ikke-kommersielt prosjekt som har stor påvirkningskraft på samfunnsutviklingen i Uganda.

Det blir servert mat og drikke. Velkommen!

Her finner du kart!

 

 

Join or login to comment.

 • Nicolas A. S.-J. M.

  Bah rekker det ikke likevel

  June 18, 2013

 • A former member
  A former member

  Hi, just wanted to check if this workshop will be in English or Norwegian. Please lemme know, thanks!

  June 18, 2013

  • Anders Matre G.

   The workshop will be in norwegian, but the slides will be in english.

   June 18, 2013

 • Aida Cortes L.

  Får ikke til med babis... desverre. Kos dere!

  June 17, 2013

 • Angeliki D.

  Så synd! Jeg er ikke i Oslo :( masse lykke til Terese!

  June 17, 2013

 • Solgunn Ø. M.

  Bra tiltak for to veldig bra organisasjoner! Jeg kan dessverre ikke komme, men håper og tror det blir en vellykket workshop!

  June 15, 2013

 • Andreas B.

  Cool!

  June 14, 2013

 • Majdi Al N.

  Meeting new people

  June 14, 2013

 • Sindre S.

  hei, har aldri vært med på workshops eller noe lignende (første års-student), men kunne tenke meg å være med for erfaringens skyld, kanskje jeg klarer å komme på noe til og med hehe... er det OK eller er denne meetupen for litt mer erfarne folk? :)

  June 14, 2013

  • Fredrik M.

   Det er bare å komme!

   June 14, 2013

  • Anders Matre G.

   Alle kan ha gode ideer, uavhengig av erfaring, så er bare å komme :)

   June 14, 2013

38 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy