addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Kolonial.no - Norges minste og nyeste tilskudd til dagligvarebransjen!

 • Jan 15, 2014 · 6:00 PM

Kolonial.no, Norges minste og nyeste tilskudd til dagligvarebransjen kommer til IxDA på MESH den 15. januar!

Kolonial.no er et ungt, teknologidrevet og ambisiøst team som vil gjøre hverdagene dine enklere og bedre ved å forandre norsk dagligvarehandel. Den 14. oktober lanserte de dagligvarer på nett med henting og levering for beboere på Fornebu og i Bærumsområdet. Oppstartsbedriften har store vekstambisjoner for 2014, og nå kommer de hit for å snakke om hvorfor og hvordan. 

https://kolonial.no/om/konseptet/

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Veldig bra! Interessant å høre om alt fra forretningsstrategi, avveinger som ble tatt, metode, kjapp omstilling når man ser hva som funker, lean startup.

  January 28, 2014

 • Lars G. T.

  Et interessant case godt presentert

  1 · January 15, 2014

 • Sanjin F.

  Most exciting!

  1 · January 14, 2014

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy