Case Presentation :: Ruterbillett – designet for brukerne

 • May 14 · 6:00 PM

Over[masked] reisende benytter seg av Ruter sitt tjenestetilbud innen kollektivtransport. 17.desember 2012 ble appen RuterBillett lansert og allerede etter 8 måneder ble mer enn 20% av det totale enkeltbillettsalget solgt via den mobile kanalen.

RuterBillett har vært en fremragende suksess for Ruter, som det første egenutviklede og heldigitale billettsystemet. Mye av suksessen kan tilskrives et aktivt arbeid med brukerinvolvering på alle stadier i design- og utviklingsprosessen. Det har vært utstrakt brukertesting i alle stadier, og involvering av kontrollører, sjåfører og andre aktører i alle applikasjonens kontaktflater. 

Ruter og Knowit kommer for å fortelle om hvordan løsningen ble til og hvordan det er å utvikle og vedlikeholde en kompleks løsning i offentlighetens søkelys. De vil også snakke om de delene av løsningen publikum ikke ser, blant annet hvordan målet om brukervennlighet har måttet balanseres med krav til personvern.Hanne Nettum Breivik er prosjektleder i Ruter, og var prosjektleder for RuterBillett. Songying Lu jobber som interaksjonsdesigner i Knowit Experience Oslo, og var ansvarlig for brukeropplevelse i prosjektet.

___

The presentation will be held in Norwegian.

Join or login to comment.

 • Songying L.

  Tusen takk for stort oppmøte og gode tilbakemeldinger! Vi har lagt ut presentasjonen her: http://goo.gl/Lt9QDz­ For de som synes det er litt lite informativt med kun slider, vil et blogginnlegg komme snart på http://sayitblogg.no­ :)

  2 · May 21

 • Till H.

  Informativt og konsist.

  1 · May 15

 • Fredrik M.

  Stor takk til Hanne og Songying for en nydelig detaljert presentasjon, og en stor applaus til alle dere som stilte spennende spørsmål!

  2 · May 14

 • Terje K.

  Veldig fin gjennomgang! Modig å trekke frem ting som ikke umiddelbart gikk helt etter planen. Jeg var redd for at dette skulle bli en nok en blankpolert casepresentasjon. Det var det ikke! Veldig bra.

  2 · May 14

 • Håkon F.

  Solid prosess, produkt og presentasjon!! Godt jobba

  1 · May 14

 • Espen R.

  Kjemebra presentasjon. Imponert over arbeidet bak appen.

  6 · May 14

 • Arthur Myhre S.

  Hurra for foredrag på norsk!!!

  2 · April 2

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Imagine having a community behind you

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy