Digital Strategi & Praktisk Brukertesting

 • October 12, 2011 · 6:00 PM

Fikk du ikke billetter til Frontend 2011 av sjefen? Fortvil ikke, IxDAs oktober meetup er en real gavepakke i høstmørket - Helt gratis!

Innimellom ett tett foredragsprogam beærer forfatterne av boken "Praktisk Brukertesting", Eli toftøy Andersen og Jon Gunnar Wold oss med et besøk som vil gi oss innsikt i forberedelsene og etterarbeidet i forbindelse med brukertesting. Eli og Jon er blant bransjens mest drevne, og jobber til daglig som senior UX'ere i Steria.

Tormod Guldvog har gått sin seiersgang denne høsten via Din Webdag og Webdagene, og kommer til oss for å dele sin kunnskap om Digital Strategi. Tormod har jobbet med innhold på web siden 1995, som journalist, webutvikler, redaktør og rådgiver. Til daglig er han partner i Konstabel strategisk kommunikasjon hvor han fokuserer han på webstrategi i praksis

Vi starter klokken 18:00 presis! Arrangementet er berammet til ca. 1.5 time

Join or login to comment.

 • Håkon H.

  Foredrag 1: Litt lite fokusert
  Foredrag 2: Interessant nok, men mest fordi resultatet av prosjektet viste at offentlige prosjekter er særdeles suboptimale i scope og potensial
  Foredrag 3: Greit nok, men litt grått og kjedelig tatt i betraktning prosjektet i foredrag 2

  October 13, 2011

 • Lucas C.

  October 13, 2011

 • Sylvi L.

  Inspirerende og nyttig!

  October 13, 2011

 • Sarah R.

  Når en av foredragsholdere var ferdig, var det én som sa "ingen spørsmål - som vanlig". Det synes jeg var litt rart - her var vi en hel sal av folk som var interessert i brukertesting, og vi ville antagelig ha hatt mye utbytte av å snakke også med hverandre om dette temaet. Jeg jobber tildels litt isolert med brukertesting, så jeg kom fordi jeg har behov for å diskutere med andre og høre om det er opplagte løsninger til ting jeg har problemer med. Foredragsholdere var forsåvidt helt ok, men jeg ville kanskje hatt utbytte av å kunne sitte i en mindre gruppe og diskutere, for så å høre på alle smågruppenes oppsummerte diskusjoner i plenum etterpå. Ikke alle møtene må være lagt opp til bare foredrag, vel?

  October 13, 2011

 • Odd-Wiking R.

  Interessant. Kunne gjerne ha supplert med direkte lydsnutt/videoeksempler - de sier alltid mye i seg selv også.

  October 13, 2011

 • Niklas M.

  Only sessions in Norwegian this time, but stay tuned for next month for sessions in English!

  October 10, 2011

 • Mariana E.

  hi there, is the talk in english or norwegian?

  October 10, 2011

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sometimes the best Meetup Group is the one you start

Get started Learn more
Katie

I'm surprised by the level of growth I've seen since becoming an organizer, it's given me more confidence in my abilities.

Katie, started NYC ICO

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy