PDA vs PC: Sju metaforer for samspill v/Ole Andreas Alsos

 • June 7, 2006 · 6:00 PM
 • This location is shown only to members

I dag blir din håndholdte enhet først og fremst brukt som erstatning for PCen når du er mobil. I fremtiden vil håndholdte enheter også bli brukt sammen med PCen i situasjoner der de begge er tilgjengelige. Dermed utnytter man deres beste egenskaper; den håndholdte enhetens mobilitet og PCens store skjermflate. I denne gjennomgangen vil du lære * Nye måter å bruke håndholdte enheter og PCer sammen på * En demonstrasjon av syv ulike metaforer for bruk av håndholdte enheter og PCer sammen * Hvilke av metaforene fungerer best og hvordan oppfattes disse av brukerne * Retningslinjer for design av systemer som bruker håndholdte enheter og PCer sammen Ole Andreas Alsos er konsulent i Steria og jobber med brukskvalitet til daglig. Han er for tiden utleid som konsulent til designgruppa i FINN.no. Gjennomgangen er basert på en diplomoppgave ved NTNU 2005, som er tilgjengelig på
http://www.diva-porta... For more information, see
http://www.diva-portal.org/ntnu/abstract.xsql?dbid=596

Join or login to comment.

 • Espen A.

  Fotballkamp med bedriftslaget

  June 8, 2006

 • Are H.

  Svært nyttige perspektiv og eksempler på m.a. betydninga av metaforer, mentale modellar og brukskontekst i design av system som inkluderer handhaldte einheitar.

  June 8, 2006

 • Jørgen S.

  Fint arrangement med nyttig og interessant presentasjon. Absolutt spennende for en som ikke jobber hands-on med brukertesting av interaksjonsdesign hver eneste dag. Dessuten var det moro å høre om begrepet "Wizard of Oz Prototyping". :)

  Hyggelig å sitte igjen og snakke med Finn.no-gjengen også.

  June 7, 2006

15 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Imagine having a community behind you

Get started Learn more
Rafaël

We just grab a coffee and speak French. Some people have been coming every week for months... it creates a kind of warmth to the group.

Rafaël, started French Conversation Group

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy